VÆRKSTED: GRATIS TJEK: LAKTJEK

Vil du undgå rust?

På din nye bil ydes der ofte lakgaranti. Desværre ser vi ofte at dette forveksles med rustgarantien. Når en fabriksny bil er cirka 4 år gammel skal den have foretaget sin første rustkontrol – og på dette tidspunkt er det for sent at påpege fejl ved lakken. Dette skal ske inden bilen bliver 3 år gammel.

Det er derfor MEGET vigtigt, at du overholder tre års fristen, hvis du vil påpege fejl på lakken, som skal omfattes af garantien.

Gør du først forhandler værkstedet opmærksom på lakfejl ved den første rustkontrol, så er bilen 4 år gammel – og lakgarantien er udløbet. En fælde som mange kunder desværre falder i.

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør klage over din lak – så lad Midtjysk Dæk & Servicecenter give din bil et laktjek. At lade os kigge lakken efter, koster dig ikke noget. Vores eneste krav er blot, at din bil er nyvasket ved gennemgangen.

Forvent forøvrigt også, at vi gør dette som en naturlig ting i forbindelse med serviceeftersyn hos os, når din bil nærmer sig de tre år – alt andet manglede da bare!

Bestil allerede tid nu via knappen nedenfor:

INDHENT TILBUD BOOK TID NU