AUTOSERVICE:

SERVICE AF EL- & HYBRIDBILER

Trænger din elbil til et eftersyn?

Service af elbiler tilbydes på meget få værksteder i Jylland. Hos Midtjysk Dæk & Servicecenter servicerer vi både el- og hybridbiler, og du kan trygt overlade din bil til vores kompetente medarbejder

Service, reparation og vedligeholdelse af elbiler og hybridbiler kræver først og fremmest avanceret testudstyr som vi bruger fra Bosch og omfattende viden om bilens elektronik. Og fordi markedet ændrer sig så hurtigt, stiller det krav til os som professionelt værksted: Vi skal altid holde os opdateret på udviklingen i hybrid- og elbiler.

Du booker en tid til service af din elbil eller hybridbil ved at ringe til værkstedet på telefon 30 877 877 eller ved at benytte vores online booking

El- og hybridbiler service er en tillidssag

Når du har en elbil, vælger du selv hvilket værksted, den skal serviceres på. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, om værkstedet har det rette kompetencer.

Hos Midtjysk Dæk & Servicecenter sørger vi for at tage løbende kurser og uddannelser, så vi er fuldt rustet til at servicere din hybrid- eller elbil. Ud over det har vi naturligvis det rette udstyr, der sikrer dig, at du får det grundigste serviceeftersyn.

BOOK TID NU KONTAKT OS

Sådan ser et typisk serviceeftersyn
af en elbil ud

Når du skal til service med din elbil, vil vi typisk gennemgå følgende områder: Opladeporten, køle- og varmesystem, bremsesystem inklusive væsker, reduktionsgearolie, bremsekomponenter, airconditionfilter, styretøj og fjedre. Efterfølgende laver vi en computerdiagnosticering, og du får en batteritestrapport.

Finder vi fejl, der skal udbedres under serviceeftersynet, tager vi altid fat i dig, før vi foretager os noget. Det sikrer dig fuld kontrol og gennemsigtighed, og du ender aldrig med at stå med en uforudset værkstedsregning hos os Midtjysk Dæk & Servicecenter.

Book tid til service af din el- eller hybridbil i dag

Det er nemt og hurtigt at booke tid til det næste serviceeftersyn af din bil. Du ringer enten til vores værksted på telefon 30 877 877 eller bruger vores online booking