MIDTJYSK DÆK- & SERVICECENTER:

110% PRISMATCH*

Vi vil være billigst!

Vi matcher prisen 110% skulle en af vores konkurrenter mod forventning være billigere på en fast ydelse, matcher vi prisen og giver yderligere 10% i rabat. Gælder kun mod forevisning af skriftligt tilbud fra andet værksted. Der skal være tale om det samme produkt og samme indhold.

Prismatch

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos Midtjysk dæk og servicecenter. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede medarbejder, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og takket være midtjysk Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve.

Hvad er Prismatch?

Med Midtjysk Prismatch er du garanteret, at vi matcher et hvert skriftligt tilbud på service af din bil, såfremt at tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 60 km fra vores adresse. Vi er klar til at matche prisen på plus 10% på det tilbud, Såfremt at tilbuddet indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema.

110% Prismatch
INDHENT TILBUD BOOK TID NU

*Gælder kun mod forevisning af skriftligt tilbud fra andet værksted. Der skal være tale om det samme produkt og samme indhold.

Velkommen til Midtjysk Dæk- & Servicecenter

Da vi ved din tid er kostbar, har gjort det enkelt og let for dig at indhente et tilbud på vores værksted, lige når det passer dig! Du skal blot benytte knappen nedenfor!

HUSK hos Midtjysk Dæk- & Servicecenter får du altid:

  • Reparation og service i henhold til fabrikkens forskrifter
  • 3 års garanti på både arbejde og reservedele
  • 110% Prismatch, mod forevisning af skriftligt tilbud fra et andet værksted*.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted.

INDHENT TILBUD