MIDTJYSK DÆK- & SERVICECENTER:

110% PRISMATCH*

Vi vil være billigst!

Vi matcher prisen 110% skulle en af vores konkurrenter mod forventning være billigere på en fast ydelse, matcher vi prisen og giver yderligere 10% i rabat. Gælder kun mod forevisning af skriftligt tilbud fra andet værksted. Der skal være tale om det samme produkt og samme indhold.

Prismatch

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos Midtjysk dæk og servicecenter. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede medarbejder, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og takket være midtjysk Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve.

Hvad er Prismatch?

Med Midtjysk Prismatch er du garanteret, at vi matcher et hvert skriftligt tilbud på service af din bil, såfremt at tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 60 km fra vores adresse. Vi er klar til at matche prisen på plus 10% på det tilbud, Såfremt at tilbuddet indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema.

110% Prismatch
INDHENT TILBUD BOOK TID NU

 

*Gælder kun mod forevisning af skriftligt tilbud fra andet værksted. Der skal være tale om det samme produkt og samme indhold. Der ydes IKKE prismatch på hjulskift og dækskift