VÆRKSTED:

DYSSERENS MED WYNN’S

Dysserens med Wynn`s injector clean maskine

Wynn`s injector clean er en rensemaskine fra Wynn`s, som vi bruger til at rense dysser på både benzin og diesel biler. Når vi udføre service på deres bil, kontrollere vi altid korrektionsmængden på dysserne, for at kunne fastslå om dysserne trænger til en rens.

Hvis de skal udføre en væsentlig korrektion for at få motoren til at køre optimalt, anbefaler vi på det kraftigste af få udført en dysserens. Når man renser dysser, fjerner man ikke kun de fastbrændte affaldsstoffer som sidder på dysser spidser, men man får også renset selve forbrændingskammeret, så man derved kan få en mere optimal forbrænding, og sænket udstødnings emissions tallet.

Dette betyder ganske simplet bedre performance og man køre længere på literen. Dette er selvfølgelig veldokumenteret, Se neden for på vores side og tryk på knappen og kom ind på fdm hjemmeside og se de test der er lavet og hvad de skriver.

Her på vores side kan du se en effekt måling, som er foretaget på en Toyota Avensis, hvor man kan se effekten af rens af dysserne, kombineret med en indsugningsrens fra Bell Add, så man får det optimale ud af motoren igen.

INDHENT TILBUD BOOK TID NU
Dysserens med Wynn`s injector clean maskine hos midtjysk dæk- & servicecenter
Dysserens med Wynn`s injector clean maskine hos midtjysk dæk- & servicecenter

Toyota Avensis før rens og efter rens