MIDTJYSK DÆK- & SERVICECENTER:

OM OS

Historien bag Midtjysk Dæk- & Servicecenter

Midtjysk Dæk og Servicecenter startede i 2008 som et lille Autopartner værksted på 275 kvm., med to medarbejdere og det primære i 2008 var et dæk og serviceværksted. Dette er siden hen blevet noget større, da vi nu igennem årene har udvidet til 1100 kvm, 6 medarbejdere og det ikke længere primært handler om dæk og olieskift. Idag har vi mange erhvervskunder samt privatkunder , så nu er det alt indenfor autobranchen .

Værksted hos midtjysk dæk- & servicecenter
Booking hos midtjysk dæk- & servicecenter

Vi har altid udviklet vores værksted og personale

Vi har igennem årene altid sørget for at vore medarbejdere altid har haft det nyeste udstyr indenfor autobranchen. Dette har vi gjort for at kunne yde den bedst mulige service overfor vore kunder. Derfor er ordsproget ”Vi må aldrig gå ned på udstyr” meget brugt af vores direktør Lars Rene Jensen.

Vi har bl.a. indenfor diagnoseudstyr: Bosch KTS340 ,TEXA Navigator, Hella Gutmann og VCDS VW og AUDI , Bosch KTS990, dvs. at når du kommer med din bil til os uanset mærke , er der ingen opgaver der er for store til os .

Reparation af diesel og benzinbiler , har vi alt indenfor test og fejlfinding af dyser af diesel og benzinbiler samt kodning af dyser. Dertil har vi også hele Bell Add program til rens af partikelfilter, EGR-system og indsugningssiden.

Når det gælder 4 hjuls udmåling af din bil, har vi det nyeste udstyr som hedder HPA 4hjulsudmåling, denne klarer alle bilmærker samt fælg størrelser til 26”

2011 – VI BLEV Autoriseret Rudecenter Pilkington & OG EN DEL AF FDM KVALITETS KONTROL!

I 2011 blev vi Autoriseret Rudecenter Pilkington : Pilkingtons Automotives fremstillingsprocesser og produkter opfylder de strengeste kvalitetsstandarter. Disse er angivet af verdens førende producenter af motorkøretøjer. Alle glasprodukter, der er forsynet med Pilkington-logoet. De er altid certificerede med betegnelsen originalt udstyr og originale reservedele. Så om det er et lille stenslag eller udskiftning af en rude, er du altid sikker på at hos os bliver din rude behandlet af professionelle uddannede medarbejdere.

I 2011 blev vi også en del af FDM kvalitetskontrol ordning, hvilket betyder for dig som kunde hos os, at du altid kan være sikker på at alt fra værktøj til bil reparation bliver jævnlig tjekket af FDM s medarbejdere. FDM kommer uanmeldt på besøg og du vil altid kunne se som kunde vores smiley på FDMs hjemmeside og på værkstedet.

Værksted hos midtjysk dæk- & servicecenter
Værksted hos midtjysk dæk- & servicecenter

Ved Midtjysk Dæk og Servicecenter klarer vi alle opgaver indenfor autobranchen, lige fra reparation af alle biler fra personbiler til varevogne. Vi har brugtvognshandel, Leasing af person og erhvervsbiler til både privat og erhvervslivet, i vores klargørings center, klargøre vi både for private kunder og ny- og brugtvognsforhandlere.

Hos os er kvalitet og tilfredshed hos vore kunder kodeordet for et godt og varigt samarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig. Så du kan opleve dem tryghed og tilfredshed vores andre kunder beskriver, når de afleverer deres biler hos os.

Et autoværksted for alle.

Uanset om du har en tysk, fransk, japansk, engelsk, italiensk, eller amerikansk bil, så reparerer vi den. Vi ordner både tandremme, støddæmpere, klimaanlæg, styretøj og bremser. Men vi skifter naturligvis også olie, oliefiltre, og ordner småbuler og stenslag.

Bilen der serviceres holder længer.

Biler der passes og plejes holder længere, og kører længere på en liter benzin eller diesel. Men det kan være svært at vide, hvornår bilen skal have tjekket det ene og udskiftet andet.

Derfor har vi altid et godt tilbud på service og tjek af din bil uanset alder og mærke. Samtidig tilbyder vi et eftersyn før syn på vores autoværksted, så du er sikker på, at de ting, der bliver tjekket virker. På den måde sparer du tid, penge og kedeligt omsyn.

Værksted hos midtjysk dæk- & servicecenter